Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί Cookies για καλύτερη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε σχετικά παρακάτω στην κατηγορία Cookies.

Πολιτική παράδοσης προϊόντων

ΕΛΛΑΔΑ

Όλες οι αποστολές εντός της πόλης του Αγρινίου είναι ΔΩΡΕΑΝ (αποστολή κατόπιν συνεννόησης) .

Οι αποστολές εντός Ελλάδος ΔΕΝ επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής για παραγγελίες 50 € και άνω. Για παραγγελίες σε ποσό μικρότερο των 50€, ο πελάτης επιβαρύνεται τα έξοδα αποστολής των 4,00 ευρώ. Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ, και η SPEEDEX  με το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής, στην Ελλάδα. Στη σπάνια περίπτωση που η περιοχή που διαμένετε δεν εξυπηρετείται από το δίκτυο της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ, η της SPEEDEX το gruppodibambini.gr θα σας αποστείλει την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο, πάλι με δωρεάν έξοδα μεταφορικών για παραγγελίες από 50€ και άνω.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται εντός 48 ωρών. Σε κάποιες περιπτώσεις όπου η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι διαφορετική (αναγράφεται στην σελίδα παρουσίασης του προϊόντος) θα ειδοποιηθείτε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της.
Παρακαλώ σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα ταχυμεταφορέα καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση στην παράδοση.

Μέγιστη αξία αντικαταβολής μετρητοίς είναι 2000€ ανά αποστολή.


ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για πιθανές επιπρόσθετες χρεώσεις στα μεταφορικά.

Οι παραγγελίες στην Κύπρο έχουν εφάπαξ χρέωση 15 Ευρώ ανεξαρτήτους ποσού παραγγελίας.Παρακαλώ σημειώστε τα παρακάτω:

  • Η παραγγελία σας δεν μπορεί να αλλάξει διεύθυνση παράδοσης από τη στιγμή που έχει φύγει από την εταιρεία μας.
  • Όλες οι παραγγελίες απαιτούν επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου και υπογραφή από τον παραλήπτη κατά την παράδοσή τους.
  • Σε περίπτωση που ο courier δε σας βρει στη διεύθυνση που δηλώσατε θα σας αφήσει ένα σημείωμα ειδοποίησης για να επικοινωνήσετε μαζί του και να κανονίσετε νέα ώρα παράδοσης.
  • Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας παραδίδονται από τις 9.00 π.μ. έως και την 8.00 μ.μ. (εξαρτάται την περιοχή παράδοσης).
  • Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα της gruppodibambini, επιλέξτε το στην σελίδα παραγγελίας ή επικοινωνήστε μαζί μας.